Nummerlapp.nu är en innovativ lösning för digitala nummerlappar som möjliggör en smidig hantering av köande kunder i en kassa eller i en motsvarande situation med långa väntetider. Det tar bara några minuter att komma i gång, och det krävs ingen fysisk utrustning så som kölappar av papper eller "nu betjänas"-skyltar.

Kunden tar en digital nummerlapp med sin mobiltelefon, och kan hela tiden se sin plats i kön med beräknad väntetid. Perfekt för att passa på att göra andra ärenden under tiden man väntar.

Inget krångel med appar som ska laddas ner. Kunden surfar helt enkelt till nummerlapp.nu genom att hålla upp mobilen mot en QR-kod vid ingången och hämtar en digital nummerlapp för den butik eller för det företag det gäller.

Eftersom kötiden kan beräknas med stor noggrannhet kan man även tillåta ett scenario där kunder kan ta en nummerlapp i lugn och ro i hemmet i det fall man har mycket långa kötider. Kunden kan ställa in ett larm när det är en viss beräknad väntetid kvar så att det finns gott om tid att åka till platsen för att komma i lagom tid till sitt nummer.

I kassan använder ni valfri mobil/surfplatta för att hantera köer och nummerserier, och för att trycka fram nästa nummer. Ni kan också se statistik och göra uppföljning på insamlat data. Enklare kan det inte bli, och kunderna blir nöjda som slipper trängsel och dötid.

 

Kontakta oss för mer info.

 

info@basplan.se